Disclaimer

NegeriPahang.Com merupakan laman web yang bebas dan terbuka yang hanya membincangkan dan yang berusaha untuk membangunkan sumber pengetahuan rujukan orang ramai berkenaan segala hal ehwal Negeri Pahang.

Permulaan pembangunan web ini adalah untuk membolehkan sesiapa sahaja yang mempunyai cerita mengenai Negeri Pahang untuk menghantar artikel. Dengan ini, dimaklumkan bahawa sebarang maklumat dipaparkan dalam NegeriPahang.Com tidak semestinya telah dinilaikan kesahihannya oleh golongan profesional dalam sebarang bidang yang berkaitan untuk ketepatan dan kesahihan maklumat.

Jika ada makluman yang tidak tepat, atau maklumat yang perlu ditambah, yang perlu kredit kepada anda, atau hendak kami turunkan sesuatu dalam web ini, anda boleh terus berhubung dengan kami dengan seberapa kadar segera. Kami tidak mampu menapis segala artikel yang dihantar oleh orang awam melalui guest form yang tersedia.

Ini tidaklah bermakna anda tidak akan menemui sebarang maklumat tepat di NegeriPahang.Com kerana kesemuanya telah editor kami kemaskini dan sunting dari semasa ke semasa. Sekian bersamalah kita memanfaatkan segala informasi di dalam laman web NegeriPahang.Com ini.